Zaterdag 29 juli zijn de kittens van Uchenna en Samy geboren, het zijn 1 spotted kater, 2 spotted poesjes en 1 blotched poesje in black silver, alle kittens zijn onder optie.

Donderdag, 27 april, is op koningsdag het koningskind van Sarabi en Ibarra geboren na een probleemloze bevalling. Sarabi geeft altijd maar 1 of 2 kittens per worp dus het was heel fijn dat het enigste kitten een meisje is en ook nog een point. Haar naam is Chione en of ze silver of golden point is gaan we de komende dagen zien. Nu eerst groter groeien maar dat gaat vast lukken met de toegewijde zorg van moeder Sarabi.

Helaas is de zwangerschap van Uriana donderdagavond 30 maart 2023 heel verdrietig geëindigd: ttv de keizersnede werd 1 dood kitten aangetroffen en een ander zwak, maar levend. De baarmoeder en eierstokken waren in zo'n slechte staat dat deze na overleg zijn verwijderd om erger in de toekomst te voorkomen. Het zwakke kitten heeft het helaas ook niet gered. Nu gaan we hopen op een voorspoedig herstel van Uriana, ze heeft gelukkig net goed gegeten en lijkt in niets op zoek te zijn naar haar verloren kittens.

Zondag 26-03-2023 hebben we Zawadi naar haar nieuwe thuis gebracht. Helaas werd Zawadi niet geaccepteerd door de andere dames wat voortdurend aanvallen tot gevolg had. Dit werd onhoudbaar en met pijn in mijn hart heb ik moeten besluiten om een ander thuis voor haar te zoeken. De eerste berichten zijn positief, hopelijk is Zawadi snel gewend aan haar nieuwe leefomgeving.

Afgelopen zondag, 10 juli 2022, hebben we Arya naar haar nieuwe thuis gebracht in Ovezande, Zeeland. Het gaat goed met haar, is relaxed, eet en drinkt goed en gebruikt de bak. Fijn om zo'n bericht te ontvangen.

Maandag 13 juni met Arya voor check up, 9 weken vaccinatie en chip naar de dierenarts geweest. Alles was helemaal in orde met het meisje en de dierenarts vond haar prachtig.

Donderdag 28 april 2022 zijn de kittens van Phylera en Ibarra naar de dierenarts geweest voor de 1e vaccinatie en chip. Alles was prima in orde.

Zondag 17 april is Ibarra Supreme Champion geworden op de Mundikat show in Zutphen.

Satoshi is vandaag, 04-02-2022, weer negatief getest op FIV/FeLV.

26 September 2021. Xolani heet vanaf vandaag Xavi, zijn nieuwe ouders zijn deze morgen op bezoek geweest en aangezien hun naam van voorkeur ook met een X begint heb ik zijn roepnaam gewijzigd.

13-09-2021 zijn Ibarra en Satoshi weer negatief getest op HCM.
Vandaag, 19-7-2021, is Barnabas weer negatief getest op HCM.

Vandaag, 5 juli 2021, zijn Ibarra en Barnabas negatief getest op FIV/FeLV.

Vandaag, 5 juli 2021 is Samy negatief getest op HCM.

De kittens van Phylera en Uriana hebben hun eerste vaccinatie en chip gehad, alles was helemaal in orde met de boefjes.